127

Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken

Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken
(€ 1.550 per persoon, excl. BTW, drie hele dagen) 

Deze training is bestemd voor interne projectleiders, interne programmamanagers, woonconsulenten, beleidsmedewerkers en andere corporatie- en zorgprofessionals die regelmatig een specifieke opdracht krijgen, daarmee aan de slag gaan en merken dat veel overleg nodig is, het veel tijd en moeite kost om het resultaat te behalen dat vervolgens niet aan ieders verwachtingen voldoet. 

Inhoud
Interne opdrachten hebben vaak het karakter van een project maar worden niet als zodanig aangepakt. In deze verkorte leergang leert u resultaten te behalen met minder moeite, tijd en kosten. U leert het toepassen van de principes van projectmatig werken op een van uw opdrachten zodat u een handzaam projectplan hebt dat als basis dient voor nadere afspraken met uw opdrachtgever en uw teamgenoten/collega’s. 
Verder leert u hoe u effectiever de afgesproken resultaten behaalt door het aanscherpen van afspraken met uw opdrachtgever, het aanspreken van collega’s met wie u het resultaat moet behalen en het bewaken van de voortgang.

Vorm
De training bestaat uit theorie en praktijkoefeningen. Uw (project)opdracht dient als uitgangspunt. In deze leergang past u het geleerde toe op uw projectplan, bespreken wij uw ervaringen rondom de uitvoering en krijgt u verbetertips plus nieuwe methoden aangereikt. 
Begrippen/modellen die aan de orde komen: projectplan en projectmatig werken plan-do-check-act, beïnvloedingsstijlen, intervisie.

Resultaat
Na het volgen van deze leergang bent u in staat om bondig projectplan op te stellen dat als leidraad en communicatiemiddel dient. Daarnaast hebt u geleerd om duidelijke afspraken te maken met uw opdrachtgever en hoe u uw team effectief kan aansturen.

Docent
Jan Leo van Deemter (MPWR) heeft ruime ervaring als trainer, (team)coach en adviseur bij woningcorporaties. Daarnaast was hij een aantal jaren directeur-bestuurder bij woningcorporaties en was hij tot voor kort directeur-bestuurder van Zorghotel Dennenheuvel. Hij is gespecialiseerd in klantgerichte organisatieverandering en professionalisering. 

Ervaringen van cursisten

  • "Prettige docent, geeft ruimte voor eigen inbreng. Staat open voor dialoog. Kortom een perfecte docent."
  • "Een zeer betrokken, gemotiveerde trainer met verstand van lesgeven en praktijkervaring. Schakelt snel in het opzetten van verschillende petten waardoor hij ons volledig meenam in de materie."
  • "Heeft veel ervaring, kan snel schakelen naar de behoefte van de groep. Zowel sterk op de inhoud als op de relatie. Weet mensen te betrekken en te motiveren."
  • "Een echte aanbeveling om deze cursus te volgen."


De Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken (PMW) is een coproductie van MPWR en Nestas communicatie

Data en locatie
​- maandag 31 januari, dinsdag 5 april en dinsdag 31 mei 2022 (driedaagse)
- dinsdag 27 september, donderdag 13 oktober en donderdag 17 november 2022 (driedaagse)
Mercure Hotel, Amersfoort

Deelnamekosten
De deelnamekosten van de driedaagse Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken (PMW) bedragen € 1.550 per deelnemer exclusief BTW en parkeerkosten, inclusief koffie/thee, lunch en documentatie.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken.

Incompany
Uiteraard kunt u deze training ook incompany volgen.

Annuleren    
Zie Algemene leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure CorporatieCursussen.nl

PE-punten 
Meer weten over PE-punten?

Organisatie en inlichtingen    
CorporatieCursussen.nl
T (036) 530 77 00
E info@corporatiecursussen.nl

Bijeenkomsten en corona

UITERAARD ORGANISEREN WIJ AL ONZE BIJEENKOMSTEN CORONAPROOF OP LOCATIES DIE HIERVOOR GESCHIKT ZIJN EN ANDERS ONLINE. DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM ZIJN HIERBIJ LEIDEND.

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CEDEO erkend

Cedeo geregistreerd
Cedeo geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:

Veluwezoom 32
1327 AH Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecursussen.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Veluwezoom 32   -  1327 AH Almere   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecursussen.nl

Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Inloggen