127

Leergang Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken

Leergang Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken
(€ 1.625 excl. btw, drie hele dagen) 

Deze leergang is bestemd voor interne projectleiders, interne programmamanagers, woonconsulenten, beleidsmedewerkers en andere corporatie- en zorgprofessionals die regelmatig een specifieke opdracht krijgen, daarmee aan de slag gaan en merken dat veel overleg nodig is, het veel tijd en moeite kost om het resultaat te behalen dat vervolgens niet aan ieders verwachtingen voldoet. 

Inhoud
Interne opdrachten hebben vaak het karakter van een project maar worden niet als zodanig aangepakt. In deze verkorte leergang leer je resultaten te behalen met minder moeite, tijd en kosten. Je leert het toepassen van de principes van projectmatig werken op een van jouw opdrachten zodat je een handzaam projectplan hebt dat als basis dient voor nadere afspraken met jouw opdrachtgever en teamgenoten/collega’s. 
Verder leer je hoe je effectiever de afgesproken resultaten behaalt door het aanscherpen van afspraken met je opdrachtgever, het aanspreken van collega’s met wie je het resultaat moet behalen en het bewaken van de voortgang.

Vorm
De leergang bestaat uit theorie en praktijkoefeningen. Jouw (project)opdracht dient als uitgangspunt. In deze leergang pas je het geleerde toe op jouw projectplan, bespreken wij jouw ervaringen rondom de uitvoering en krijg je verbetertips plus nieuwe methoden aangereikt. 
Begrippen/modellen die aan de orde komen: projectplan en projectmatig werken plan-do-check-act, beïnvloedingsstijlen, intervisie.

Resultaat
Na het volgen van deze leergang ben je in staat om bondig projectplan op te stellen dat als leidraad en communicatiemiddel dient. Daarnaast heb je geleerd om duidelijke afspraken te maken met jouw opdrachtgever en hoe je jouw team effectief kan aansturen.

Docent
Jan Leo van Deemter
(MPWR) heeft ruime ervaring als trainer, (team)coach en adviseur bij woningcorporaties. Daarnaast was hij enkele jaren directeur-bestuurder van een zorghotel en hij heeft ervaring (tot op heden) als directeur-bestuurder bij verschillende woningcorporaties. Hij is gespecialiseerd in klantgerichte organisatieverandering en professionalisering. 

Ervaringen van cursisten

  • "Prettige docent, geeft ruimte voor eigen inbreng. Staat open voor dialoog. Kortom een perfecte docent."
  • "Een zeer betrokken, gemotiveerde trainer met verstand van lesgeven en praktijkervaring. Schakelt snel in het opzetten van verschillende petten waardoor hij ons volledig meenam in de materie."
  • "Heeft veel ervaring, kan snel schakelen naar de behoefte van de groep. Zowel sterk op de inhoud als op de relatie. Weet mensen te betrekken en te motiveren."
  • "Een echte aanbeveling om deze cursus te volgen."


De Leergang Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken (PMW) is een coproductie van MPWR en Nestas communicatie

Data en locatie
- dinsdag 12 november, dinsdag 26 november en dinsdag 10 december 2024
Duur: drie hele dagen
Mercure Hotel Amersfoort Centre

Deelnamekosten
De deelnamekosten van de driedaagse Leergang Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken (PMW) bedragen € 1.625 exclusief btw en parkeerkosten, inclusief koffie/thee, lunches en documentatie.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor de Leergang Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken.

Incompany
Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen met collega's.

Annuleren    
Zie Algemene leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure CorporatieCursussen.nl

Organisatie en inlichtingen    
CorporatieCursussen.nl
T (036) 530 77 00
E info@corporatiecursussen.nl

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

Nestas communicatie

Bezoekadres:

Veluwezoom 32
1327 AH Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecursussen.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Veluwezoom 32   -  1327 AH Almere   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecursussen.nl

Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Inloggen